ΑΡΘΡΑ Διαγωνισμός για προσκλήσεις για την Έκθεση του ΣΜΟΕ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΜΟΕ

ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 2Η 'ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΙΚΡΩΝ ΟΙΝΟΠΟΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ! ΑΝ ΠΕΡΣΙ ΤΟ ΕΧΑΣΕΣ ΦΕΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ "ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ"!
Διαγωνισμός για προσκλήσεις για την Έκθεση του ΣΜΟΕ

Πριν από δυο περίπου χρόνια ιδρύθηκε ο Σύνδεσμος Μικρών Οινοποιών Ελλάδας (ΣΜΟΕ) με βασικό σκοπό την ενίσχυση των μικρών, οικογενειακών οινοποιείων που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του ελληνικού κρασιού.
Όπως σίγουρα ξέρεις, αγαπάμε τους μικρούς Έλληνες οινοποιούς. Για αυτό και όταν οι Μικροί Οινοποιοί κάνουν την 2η τους Έκθεση στην Αθήνα, δε θα το χάσουμε με τίποτα!!!


Νέοι, αλλά και παλαιότεροι οινοποιοί από όλη την Ελλάδα, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να αναδείξουν τα terroir της χώρας, τις τοπικές ποικιλίες και τα κρασιά – ορόσημα που δημιουργούνται με πάθος και μεράκι.
Σε έναν ιδιαίτερο χώρο (The Hub Events) στα Πετράλωνα, την Κυριακή 9 & τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου, θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις ξεχωριστά κρασιά από ξεχωριστούς ανθρώπους (όπως είναι και το μότο τους).

Σκοπός της έκθεσης είναι να εντυπωσιαστείς από τα μοναδικά δείγματα terroir όλης της Ελλάδας και να γνωρίσεις τον άνθρωπο πίσω από την ετικέτα, μιας και η προσωπικότητα του οινοποιού είναι απόλυτα ταυτισμένη με το κρασί του.


5 τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν ατομικές προσκλήσεις για την 2η έκθεση των Μικρών Οινοποιών στην Αθήνα. Με κάθε αγορά από το botilia.gr από 4 Φεβρουαρίου μέχρι και την Παρασκευή, 7 φεβρουαρίου κερδίζεις 10 συμμετοχές στην κλήρωση. Μπορείς να αυξήσεις τις συμμετοχές σου κάνοντας like και mention στο post του διαγωνισμού στη σελίδα του botilia.gr στο Facebook και το Instagram. Οι νικητές θα ανακοινωθούν το Σάββατο 8/2 στις 14:00!

ΕΙΣΟΔΟΣ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Στην έκθεση:
Ενιαίο κόστος εισιτηρίου για τις 2 ημέρες: 10 ευρώ (περιλαμβάνεται 1 αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας Spiegelau)


Ηλεκτρονικές προεγγραφές:
Ενιαίο κόστος εισιτηρίου για τις 2 ημέρες: 8 ευρώ (περιλαμβάνεται 1 αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας Spiegelau)


Επωφεληθείτε της έκπτωσης της ηλεκτρονικής προεγγραφής και μπείτε επιπλέον στην κλήρωση για:
Κλήρωση 5 φιαλών Magnum από Μικρά Οινοποιεία της Ελλάδας
Κλήρωση 3 εξάδων αναμνηστικών ποτηριών έκθεσης Spiegelau
1+ 1 δώρο (5 τυχεροί κερδίζουν δεύτερο εισιτήριο δωρεάν)
Κλήρωση 1 τυχερού για το Master Power 2 σε 1 (ομιλία Mark Andrew MW και στη συνέχεια master class του Γιάννη Καρακάση MW)


Πληροφορίες:
The Hub Events (Αλκμήνης 5, Πετράλωνα)
Ωράριο Έκθεσης
Κυριακή 9 Φεβρουαρίου // 11.00 – 19.00
Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου // 11.00 – 19.00