ΑΡΘΡΑ Κέρδισε Προσκλήσεις για τα ΟιΝοτικά 2017!

ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΝΟΤΙΚΑ 2017!

30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

ΤΑ ΟΙΝΟΤΙΚΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΟΥΣ!

Τα ΟιΝοτικά έρχονται και πάλι κάνοντας απόβαση στην Αθήνα την Κυριακή 5 Νοεμβρίου! Τα “Wines of Crete” Θα παρουσιάσουν ότι καλύτερο έχει να επιδείξει ο αμπελώνας της Κρήτης στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Μονοποικιλιακά διαμάντια, χαρμάνια αλλά και ιδιαίτερα αποστάγματα θα μας περιμένουν σε μια από τις πρώτες και πιο ενδιαφέρουσες εκθέσεις της χρονιάς.

25 Οινοποιεία του νησιού έρχονται για να αποδείξουν ότι είναι η Κρήτη είναι μάλλον η ταχύτερα αναπτυσσόμενη οινική ζώνη της Ελλάδας, σε μια επίδειξη της δυναμικής των ποικιλιών της.

Το Botilia.gr και τα Wines of Crete σας προσκαλούν στη μεγάλη γιορτή του Κρητικού Αμπελώνα στην Αθήνα και δίνουν την ευκαιρία σε 10 τυχερούς να κερδίσουν δωρεάν πρόσκληση στην εκδήλωση!

Διαγωνισμός

Κάνε τις παραγγελίες σου στο botilia.gr, γράψε τη λέξη ΟιΝοτικά στα σχόλια της παραγγελίας σου μέχρι την Πέμπτη 2/11 στις 24:00, και 10 τυχεροί θα κερδίσουν από μία δωρεάν πρόσκληση στα ΟιΝοτικά 2017!

Οι 10 τυχεροί θα ανακοινωθούν στη σελίδα του botilia.gr στο Facebook και στο blog μας το πρωί της Παρασκευής, ενώ οι ίδιοι θα ενημερωθούν με email.

 

Πληροφορίες

Ξενοδοχείο Grande Bretagne | Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Ώρες λειτουργίας:

11.00-14.00 για επαγγελματίες (Είσοδος: αυστηρά με επαγγελματική κάρτα)

14.00-20.00 για το οινόφιλο κοινό (Είσοδος: 5 €)

 

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση: www.winesofcrete.gr

Το Botilia.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση τους. Κλείσιμο