ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Κτήμα Θεόπετρα Ροζέ 2013
Κτήμα Θεόπετρα

ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΠΕΤΡΑ ΡΟΖΕ 2013

  Μετέωρα
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΣ

Ένα από τα καλύτερα ελληνικά ροζέ!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Για πολλούς το Κτήμα Θεόπετρα Ροζέ  θεωρείται το καλύτερο ελληνικό ροζέ κρασί! Εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να διαφωνήσουμε μαζί τους. Άλλωστε η διάκρισή του πέρυσι ως το πρώτο ανάμεσα σε όλα τα ροζέ κρασιά στο Διεθνή Διαγωνισμό Concours Mondial ήρθε απλά να το επισφραγίσει.

Από τη δυσεύρετη ελληνική ποικιλία Λημνιώνα και το πολυταξιδεμένο Syrah, αυτό το εξαιρετικό ροζέ κρασί εντπωσιάζει με την ένταση και την ισορροπία του. 

ΧΡΩΜΑ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΣΩΜΑ

ΟΞΥΤΗΤΑ

Δοκιμή

Προκλητικά λαμπερό τριανταφυλλί χρώμα θα εντυπωσιάσει στο ποτήρι.

Στη μύτη προετοιμαστείτε για πάρτυ! Κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις με πλούσια, εκρηκτικά αρώματα κόκκινων φρούτων και λουλουδιών, κυρίως φράουλας, ώριμου κερασιού και άγριου τριαντάφυλλου. Νότες βύσσινου, φραγκοστάφυλου και καραμέλας συμπληρώνουν το πλούσιο αρωματικό σύνολο.

Στο στομα φρουτώδες, γεμάτο, με οξυτητα που προσδιδει διάρκεια και τονίζει τα αρώματα στόματος. Σε αυτά ξεχωρίζει η φράουλα και το κεράσι με νύξεις μπαχαρικών και βοτανων. Η επίγευση είναι δροσιστική και μακράς διάρκειας.

Τα τεχνικά
Χρώμα ροζέ
Τύπος ξηρό
Χρονιά 2013
Αλκοόλ 13,5%
Προέλευση Μετέωρα
Ποικιλία Λημνιώνα, Syrah
Αρώματα φράουλα, κεράσι, τριαντάφυλλο, βύσσινο, καραμέλα
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 10°C
Παλαίωση 3 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΠΕΤΡΑ ΡΟΖΕ 2013

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Μόνο του ως απεριτίφ, με χοιρινό με δαμάσκηνα, με λιπαρά ψάρια και ζυμαρικά με κόκκινες ή ροζέ σάλτσες

Σολoμός με σόγια σως

  • 2 κ.σ. κόκκινο miso ή 3 κ.σ. λευκό miso
  • 2 κ.σ. γιαπωνέζικο ποτί sake
  • 2 κ.σ. ζάχαρη
  • 2 κ.γ. σάλτσα σόγιας
  • 4-6 φιλέτα σολωμού
  • Μαύρο πιπέρι

 

1 Ανακατεύουμε το miso, τη σάλτσα σόγιας, τη ζάχαρη σε ένα μικρό μπολ. Προσαρμόζουμε τις αναλογίες αν θέλουμε δοκιμάζοντας το μείγμα μας.

2 Αδειάστε το μισό του μίγματος σε ένα δοχείο αρκετά μεγάλο για να χωρέσει τα φιλέτα σολωμού, τοποθετήστε μεσα τα φιλέτα και στη συνέχεια περιχύστε το υπόλοιπο πάνω από τα φιλέτα. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα φιλέτα έχουν επικαλυφθεί με τη σάλτσα. Καλύψτε το δοχείο και μαρινάρετε για τουλάχιστον 30 λεπτά, και έως μία νύκτα.

3 Τοποθετήστε πάνω σε ένα ταψί ή λαμαρίνα αλουμινόχαρτο και αλείψτε το με λίγο φυτικό λάδι. Τοποθετείστε πάνω τα μαριναρισμένα φιλέτα και τοποθετείστε το ταψί σε απόσταση όχι μικρότερη των 6 εκατοστών από τις αντιστάσεις του φούρνου.

4 Ψήστε για 6-10 λεπτά στο γκριλ, ανάλογα με το πόσο παχιά είναι τα φιλέτα και πόσο ζεστός είναι ο φούρνος σας. Επειδή η μαρινάδα έχει ζάχαρη μπορεί να κάψει το γλάσο, γι΄αυτό πρέπει να παρακολουθείτε συνέχεια το ψήσιμο των φιλέτων, έτσι ώστε αν χρειαστεί να κατεβάσετε το ταψί σε χαμηλότερη σκάλα.

Συνοδεύεται με ρύζι ή λαχανικά.

Συνδυασμός με κρασί

Ο σολομός αν και ψάρι, ανήκει στην κατηγορία των λιπαρών τροφών και ζητά οξύτητα και αρωματική ένταση στο κρασί που θα τον συνοδεύσει. Συνδυάζεται όμορφα με γεμάτα λευκά με οξύτητα, ροζέ με χαρακτήρα αλλά και ελαφριά κόκκινα με απαλές τανίνες.

 

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}