Τρίτη γενιά οινοποιών, ο Αρτέμης Καραμολέγκος συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση, στο χωριό Έξω Γωνιά στη Σαντορίνη. Η ιδιαίτερη σύνθεση του εδάφους του νησιού που είναι ηφαιστειογενές ασβεστολιθικό, έχει δέσει αρμονικά με τις μοναδικές ποικιλίες αμπέλου, που έχουν μάθει να επιβιώνουν στις ακραίες αυτές συνθήκες. Ο συνδυασμός τους αποτελεί την ειδοποιό διαφορά που ξεχωρίζει τα κρασιά του νησιού και τα τοποθετεί σε περίοπτη θέση στον παγκόσμιο οινικό χάρτη.
Σαντορίνη Βαρέλι 2011
Εκλεπτυσμένο Ασύρτικο Σαντορίνης που ωρίμασε σε δρύινο γαλλικό βαρέλι για 6 μήνες με τις οινολάσπες. Η χρήση της μεθόδου "batonnage sur lies" συντέλεσε στη μέγιστη ενσωμάτωση των αρωμάτων και γεύσεων της ποικιλίας σε ένα λευκό κρασί με τον χαρακτήρα του νησιού.