Ιδιαιτερότητα και προσαρμοστικότητα! Αυτά τα δύο χαρακτηρίζουν τόσο την αγαπημένη ποικιλία του Ασύρτικου όσο και τον παραγωγό Laurens / Λαυρέντη Hartman.
Το Ασύρτικο για μια ακόμη φορά αποδεικνύει ότι μπορεί να δώσει εξίσου ενδιαφέροντα και ιδιαίτερα κρασιά σε τελείως διαφορετικά κλίματα από αυτό της Σαντορίνης που την έχει αναδείξει ενώ ο Λαυρέντης (έτσι συστήνεται) αποτελεί παράδειγμα αποφασιστικότητας, προσαρμοστικότητας και δημιουργικότητας αφήνοντας τη ζωή του στην Ολλανδία για να ασχοληθεί με την παραγωγή κρασιού στην παγωμένη γη του Αμύνταιου.
Με ελάχιστη παρέμβαση, βιοδυναμικές μεθόδους, ζύμωση με άγριες γηγενείς ζύμες και εμφιάλωση χωρίς φιλτράρισμα, το Terra Levea είναι ένα εξαιρετικά εκφραστικό μονοποικιλιακό λευκό κρασί από Ασύρτικο που ενσωματώνει όλα τα έντονα χαρακτηριστικά της ποικιλίας.
Μικρής παραγωγής, εξαντλείται πάντα νωρίς. Εξασφαλίσαμε κάποιες από τις τελευταίες φιάλες της καταπληκτικής χρονιάς του 2014 για τα μέλη του botilia.gr!