Αν αναζητάτε ένα πλούσιο και πολύπλοκο αρωματικά Chardonnay, τότε θα πρέπει να δοκιμάσετε το Chardonnay Βαρέλι 2011 του κτήματος Μίγας.
Σε ένα οινοποιείο πραγματικό κόσμημα της περιοχής του Τυρνάβου και συνδυάζοντας την παράδοση με την εφαρμογή των πλέον σύγχρονων τεχνολογικών μεθόδων, ο Δημήτρης Μίγας παράγει τα πολυβραβευμένα κρασιά του.
Το ήπιο ηπειρωτικό κλίμα της περιοχής και η ιδανική αποστράγγιση του εδάφους, έδωσαν στη γαλλική ποικιλία Chardonnay τη δυνατότητα να ξεδιπλώσει τα χαρίσματά της σε ένα βραβευμένο λευκό κρασί. Αφού ωρίμασε με τις οινολάσπες για 7 μήνες σε δρύινα γαλλικά βαρέλια, απέκτησε πολυπλοκότητα και μεστό χαρακτήρα.