Η αγάπη του Syrah και του Cabernet Sauvignon στην Κρήτη είναι σχεδόν δεδομένη. Μεγάλα κρασιά των 2 ποικιλιών έχουν κάνει την εμφάνισή τους κατά καιρούς στα ποτήρια μας. Σε συνδυασμό με το τοπικό Λιάτικο αυτή τη φορά μας χάρισαν ένα από τα κόκκινα κρασιά που θα θυμόμαστε για καιρό.
Το χαρμάνι των τριών ποικιλιών ωρίμασε σε γαλλικά δρύινα βαρέλια για 12 μήνες και στη συνέχεια παρέμεινε στη φιάλη για 6 ακόμα μήνες έως ότου εξελιχθεί και είναι έτοιμο για απόλαυση.
Τα νεαρά αδέρφια Διγενάκη, Λευτέρης και Γιάννης συνεχίζοντας και επεκτείνοντας το έργο του πατέρα τους, πέρασαν από την πολύ επιτυχημένη εμπορία κρασιού στην παραγωγή δικού τους κρασιού. Όλα δείχνουν ότι και σε αυτό θα είναι εξίσου επιτυχημένοι. Το Ερυθρό Μαρισύνη 2011 έχει επανειλημμένα τιμηθεί με χρυσά μετάλλια σε διεθνείς διαγωνισμούς επιβεβαιώνοντας τις υποψίες μας.
Αρκετά με τα λόγια. Απλά απολαύστε το.